Motivatie

28 nov. 2011

Onestitatea în politică!?!


Celor onești ce fac politică în partidele de stânga ori de dreapta ori de aiurea și și-au pierdut speranța în UMANITATEA și ONESTITATE nației noastre:


Dragii mei cred că experiența voastră vă îndreptățește să fiți sceptici ... eu unul și mulți dintre prietenii mei din Noua Republică, muncim onest și plătim impozite de peste 15, 20 ani și nu am avut timp de politică ... ne-a încrezut în PNL, PD, și apoi PLD, PDL ... Acum, însă, nu mai avem în cine ne încredere ... ce alternativă avem?

Mulți dintre voi sunteți sceptici că putem construi Noua Republică cu oameni onești și ne avertizați: cohorte de oportuniști ne vor umple sediile .... Dar, după 15 ani în care am semnat lună de lună OP-uri a căror valoare trecea destul de des de aceea unei garsoniere ... credeți-mă, vom fi al dracului de vigilenți la colegii care vor încerca să se strecoare pe liste cu gândul la a pune lăbuța pe banii pe care NOI ÎI VIRĂM la buget LUNĂ de LUNĂ, cu scadența neiertătoare la 25, executare pe 15 fără drept de apel .... Câte 40-50.000 lei lunar ... sau 400-500.000 lei ... din buzunarul NOSTRU, așa cum scriam acum un an și 2 luni aici:
http://dansilvan.blogspot.com/p/motivatie.html

Înțelegeți esența Noii Republici?

Ne luăm țara înapoi de la cei cărora le-am dat-o în administrare. Pentru asta mi-am tocmit un manager care să-mi păzească bussinesul cât timp eu mă duc să văd pe unde mi-s banii, domnilor !
Noi nu avem nevoie de banii de la buget căci noi am învățat cum să-i virăm acolo. Am învățat asta de la Ionuț Popescu, de la revista Capital, Idei de Afaceri, CODECS Romania și de la alte instituții de onestitate în afaceri. Iar nouă ni s-ar usca mâna să furăm de la semenii noștri!

Apoi odată ajunși acolo vom face ceea ce actualii senatori și deputați nu o fac (căci altfel și-ar ataca propria ființă coruptă): vom striga la fiecare și le vom cere socoteală așa cum declaram aici
http://dansilvan.blogspot.com/2011/10/daca-este-sa-caut-o-cauza-primara-celor.html

sau aici

http://dansilvan.blogspot.com/2011/11/noua-republica-primul-tau-partid.html

Iar dacă voi sunteți de bună credință, și din câte scrieți pe aici așa pare că sunteți, și în PDL, PNL, UDMR v-ați pierdut speranța în "factorul UMAN" atunci vă așteptăm alături de noi!

Căci dacă nu NOI, atunci CINE iar dacă nu ACUM atunci CÂND?